top of page

Имах упорита розацея, след лечение с антибиотик, „правен” крем в аптеката и могократни посещение при почти всички топ дерматолози в София, особен ефект нямаше. Утихваше за определен период от време и след това се активизираше отново под въздействието на различни външни и вътрешни фактори.

И така дойде денят, в който събрах в едни плик всички помади и ги изхвърлих. Получавах „затопляне” и зачервяване на кожата и безбройните зачервени дребни пъпчици с връхчета се активизираха моментално.

Точно тогава Нели пое нещата в свои ръце. Създаде за мен индивидуална терапия.  Само след първите 2-3 процедури  имаше видим ефект, зачервяванията и грапавините по кожата ми видимо намаляха. Включихме и подходящи за моето състояние етерични масла. В момента кожата ми сияе! Благодаря ти, Нели от сърце за грижата и професионализма!

 

Ако имате въпроси към мен с удоволствие ще Ви отговоря на ekaterina.georg@abv.bg

Екатерина Стоилова (реклама и дизайн)

София

Ползвам услугите на Нели Петрова и екипа и от 10 години и мога да Ви уверя, че са професионалисти от най-високо ниво. Ползвала съм повечето процедури, които се предлагат в салона и винаги съм била много доволна от резултата и отношението, което получавам. В момента правя процедурата радиочестотен лифтинг. Преди да започна кожата ми беше по-суха и дехидратирана от лятото. След 6 на брой процедури кожата ми изглежда видимо освежена, еластична и стегната. Тена на лицето ми стана равномерен. Козметиката, с която работят е от най-високо качество. Хигиената  е безупречна.  

 

За повече информация ми пишете на и-мейл - vesela_72@mail.bg

Весела Белухова (счетоводител)

София

Преди да се доверя на Нели Петрова като козметик и да започна да посещавам козметичният и салон аз не харесвах в себе си зоната около очите ми. Постоянно ползвах коректор за прикриване на тъмните кръгове. Споделих с нея какво не харесвам и какво може да се направи така, че аз да се харесвам и да имам свеж поглед. Тя като професионалист ми предложи да направим мезотерапия на околоочен контур. Този курс се състоеше от 10 процедури. Още след третата процедура зоната около очите ми видимо се промени. Крайният резултат беше, че ги нямаше тъмните кръгове под очите, бръчките се редуцираха значително и като цяло погледът ми стана по свеж.  Мога да кажа, че това е една много приятна и ефикасна процедура.

 

Ако имате въпроси към мен може да ми пишете на anastasiva_lili@abv.bg

Лилия Анастасова (психолог)

София

След направените процедури с фотоепилация на горната устна на лицето, има видими резултати. Преди да работя с Нели опитвах какво ли не, но нямах трайни резултати. След работата с Нели вече не ми се налага да се притеснявам за това постоянно, търсейки метод за отстраняването на проблема.

 

Ако имате нужда от повече информация относно резултата ми може да ми пишете на е-мейл: mihaelazaharieva071@abv.bg 

Михаела Захариева

София

Please reload

bottom of page