top of page

Ние работим за Вас.

 

Вие, които държите на външния вид и здравето си.

Вие, които имате проблеми с кожата на лицето и фигурата си, и бихте искали да получите професионална помощ съобразена точно с вашия проблем.

И Вие, които искате просто да се насладите на удоволствието от една прекрасна терапия

Това което отличава нашите услуги е, че получавате лично отношение и подробна информация за всичко, което ви интересува. Чувствате се специален и обгрижен, защото не третираме следствието, а търсим причината за състоянието ви и на място създаваме терапия специално за вас. Спокоен сте относно хигиената, обстановката и използваните продукти, тъй като в салона се работи със стерилни и еднократни материали. По време на самата терапия бивате информиран за всяка следваща стъпка, а историята ви се следи и записва в индивидуален картон.

Това е причината нашите клиенти да постигнат така мечтаната красива и здрава кожа без да се налага да използват фон дьо тен и стегната и стройна фигура, която привлича погледите. Това им дава по-голямо самочувствие, спестява им много време, нерви и пари

Green life club е салон насочен изцяло към вашето здраве и красота, който работи както с класическа козметика така и с козметични продукти, използващи само чисти природни съставки, които се отглеждат и се събират под строг контрол за състоянието на въздуха, почвата и околната среда. Или така наречените био продукти.

Удоволствие доставят и холистичните ни процедури с кристали и топли етерични масла, които освен към тялото са насочени и към душата.

Салонът е оборудван със съвременна апаратура за лице и тяло, отговаряща на европейските изисквания. Марките на апаратите с които работим са на световно известни фирми в областта на козметиката и медицината.

Работим по най-новите тенденции за поддържане на кожата на лицето и тялото

Освен терапиите извършени в салона, се предлагат и продукти за домашна грижа, които помагат за поддържане на постигнатите резултати.

Ние не разглеждаме вашия проблем като „пъпка“, „петно“ или „бръчка“ за нас целият организъм е едно цяло и всички системи функционират в синхрон. Най-лесният път към решението е да открием кое причинява дадения проблем.

Точно това ни задържа на пазара вече 13 години.

Вижте отзивите на нашите клиенти тук

bottom of page